כדי לבצע את העבודה כמו שצריך במסעדה או בקייטרינג, שפים מקצועיים צריכים גם את הציוד המתאים, ואחד המרכיבים החיוניים ביותר של החומרה הקולינרית שהם מסתמכים עליו הוא תנור תעשייתי, אבל באיזה סוג הם משתמשים? אם זה היה מסתכם בבחירה אחת, רוב השפים המקצועיים היו בוחרים בתנור קונווקטומט בגלל השליטה התרמית והאחידות של הבישול שהוא מספק. מכיוון שהוא מתחמם בצורה יעילה יותר, תנור זה מקטין גם את זמן הבישול הכולל, וזה בונוס במסעדה עמוסה. ישנן אינספור דרכים שבהן שפים מקצועיים מבשלים ומכינים אוכל, כולל על הכיריים או על הגריל. אבל סוס העבודה של כל מטבח מסחרי הוא תנור. עם צדדיות ושימושיות ללא תחרות, תנור הוא אולי הציוד היחיד והחשוב ביותר עבור שף מקצועי כיום. 

באיזה סוג תנור משתמש שף מקצועי?

כאשר מדובר בתנורים מסחריים המשמשים בדרך כלל במטבח של מסעדה או סביבה דומה, ישנם שני סוגים עיקריים:

אמצעי בטיחות בזמן בישול עם תנור תעשייתי

ישנם תנורים מיוחדים יותר כמו תנורי קומביסטימר ותנורי פיצה, אבל תנורים סטנדרטיים ותנור קונווקטומט הם הנפוצים ביותר ללא ספק. ככל שיותר ויותר שפים מקצועיים מאמצים את היתרונות של שימוש באחד ממגוון התנורים המקצועיים המוצעים על ידי חברת ב.פ.ר סוכנויות בע"מ, תנור תעשייתי הופך לבעל חשיבות מירבית, חלק מציוד הכרחי שלא ניתן להסתדר בלעדיו. אך חשוב לזכור כי במטבח מסחרי מבשלים לפעמים שפים שונים בו זמנית. המשמעות היא שהתנור צריך להיות פשוט וקל לשימוש, ובנוסף בטיחותי ביותר. מאחר ומטבח תעשייתי חייב לפעול במהירות בכל רגע נתון של הסרוויס, הטבח או השף לא יכול לבזבז זמן יקר על תפעול מורכב של תנור, או על תאונות עבודה עקב בטיחות ירודה של הציוד. ציוד המטבח, ובפרט תנורים תעשייתיים, המוצאים על ידי חברת ב.פ.ר סוכנויות בע"מ יאבזרו את מטבח המסעדה שלכם עם ציוד העומד בכל התקנים המחמירים ביותר של איכות ובטיחות.