ספירולינה הינה אצה בעלת גוון ירוק כהה והיא בעלת יתרונות תזונתיים רבים. אנשים רבים מכל העולם עושים בה שימוש יומיומי לצרכי אכילה, שתיה ורפואה. היא נחשבת בעיני מומחי תזונה ולייפסטייל בתור "מזון על" בשל המרכיבים הייחודיים שלה. היא מכילה כמויות מרשימות של מינרלים וויטמינים, ברזל, נחושת, נוגדי חמצון ועוד. ניתן לרכוש אותה בבתי פארמה, רשתות שיווק מסוימות וחנויות טבע בתור אבקה וכמוסות. 

כיוון שתרצו לשמור על האפקטיביות שלה לאורך זמן אתם תקפיאו אותה ולאחר זמן תוציאו כמה חתיכות וקוביות כל פעם, תפשירו ותעשו בהם שימוש. אז מה תוכלו לעשות בהם?

תוספת מושלמת לגלידה – פינוק ובריאות במכה אחת

מי אמר שאסור להתפנק וגם לשמור על הבריאות? האם ידעתם שאפשר להכין את הפינוק הקרמי והאהוב על כולנו יחד עם ספירולינה? תוכלו להכין מתכון מעולה לגלידת ספירולינה קפואה עם חלב קוקוס, ציפורני קקאו, סירופ אגבה ומגע עדין של ספירולינה לקינוח טבעוני ירוק ומשגע. אתם יכולים אפילו להוסיף תמצית של נענע לגלידת קקאו, צ'יפס ומנטה.

תוספת לגוואקמולי – תיבול מושלם

הגיעה עונת האבוקדו? אל תפספסו את ההזדמנות להכין כריך עם ממרח גוואקמולי, ועוד עם ספירולינה! אבוקדו כשלעצמו כבר עמוס בוויטמינים, מינרלים ושומנים בריאים, כך שהוספת קורטוב של ספירולינה תגביר את מטבל האיכות שלכם עם עוד יותר חומרים מזינים. מומלץ להשתמש ב-2 כפיות ספירולינה לכל אבוקדו. מכינים את הגוואקמולי כרגיל, ואז מפזרים את הספירולינה יחד עם שאר התבלינים, מערבבים ומגישים.

רכיב מענג בסלט הבריאות שלכם

לסלט היומיומי שלכם תוכלו להוסיף ספירולינה ולהנות מארוחת בוקר או צהרים תוססת ועשירה בחומרים חיוניים ואנרגטיים. הכינו ויניגרט פשוט עם שמן זית וחומץ, ואז השתמשו גם בכפית של אבקת ספירולינה לכל כף שמן זית. לנער, וזה מוכן!

אולי יעניין אותך גם שייק ספירולינה