מנגל לשיפודים

אם יש מאכל שאנחנו הישראלים אוהבים עוד יותר מפלאפל זה שיפודים. יש לשיפודים מקום של כבוד בכל ארוחת ברביקיו כאשר רבים מאתנו מעדיפים אותם על פני נתחי סטייק מובחרים. שיפוד טעים כולל מנה מדויקת של בשר עסיסי במידת צלייה נכונה. אם תדעו לזהות את הרגע בו השיפודים מגיעים לדרגת צלייה מושלמת הטעם יהיה מופלא. זהירות, השיפודים שלכם יהיו כל כך טעימים שהחברים ידרשו מכם לקחת אחריות על המנגל באופן קבוע. 

איזה מנגל הכי טוב לשיפודים?

שני סוגי המנגלים שאנחנו מכירים כאן בארץ הם מנגל פחמים ומנגל גז. לאחר שנים רבות בהן מנגל לשיפודים דרש הדלקת פחמים, כיום מנגלים על בסיס גז מצליחים לחקות את הטעמים הטובים של הגחלים. כאשר משתמשים נכון במנגל הגז מתקבל טעם כמעט זהה לזה של מנגל הפחמים. צלייה עם מנגל גז נחשבת הרבה יותר מהירה ונקייה בהשוואה לפחמים. במקום לנפנף ולהמתין לבעירה של הגחלים כל מה שצריך לעשות זה לסובב את כפתור ההדלקה. 

מנגל לשיפודים כולל בראש ובראשונה משטח צלייה גדול שמסוגל להכיל כמות מספקת של שיפודים. תבחרו את המידות של המנגל בהתאם לכמות הבשר שאתם מבקשים לצלות בו זמנית והשטח הפנוי שיש לכם להצבת המנגל. שימו לב גם לרשת הצלייה ואל תתפשרו על פחות מרשת נוחה ועמידה. כדאי לבחור רשת עשויה פסים עבים שאוגרים חום. מנגל לשיפודים עם רשת ברזל מסיבית יפזר את החום בצורה אחידה וידאג לצלות את הבשר לכל אורך השיפוד. 

כמה מבערים צריך?

שני מבערים נפרדים יאפשרו צלייה של שני סוגי מזון במקביל. האפשרות לשלוט בעצמה של המבערים מבטיחה צלייה מדויקת ומהירה. דיוק הוא המפתח לטעמים טובים ולשמירה על הערכים התזונתיים של המרכיבים. 

מחפשים שיפודים למנגל? הקליקו על הלינק

 

 

 

שירלי צדק

שירלי צדק

קניינית ומומחית לצרכנות וקנייה חכמה שתדאג שלא תבזבזו שקל אחד יותר ממה שאתם צריכים